Sidor

torsdag 23 april 2015

Omslagsnytt - Rainbow Rowell


Som rubriken hintar släpptes nyligen omslaget till Rainbow Rowells kommande roman. Jag tycker att det är jättefint, även om det inte riktigt är som jag tänkte mig att det skulle vara när jag fick höra att det är en fantasy. Jag längtar så mycket till oktober när boken äntligen släpps!

                                

Sedan fick jag i samma veva också reda på att Fangirl, som är en av mina favoritböcker, kommer att ges ut i fantastiska specialutgåvor i maj. Förutom att man får välja mellan tre olika färger på omslaget innehåller boken en massa extramaterial, till exempel en intervju med författaren, ett utdrag ur Carry On och fanart. Riktigt kul! Nu måste man bara välja färg...
2 kommentarer:

  1. Jag är inte så förtjust i Carry On-omslaget ''/ Det kändes lite för enkelt, men det är ju inte fult på så sätt så jag är ändå glad :)
    SV: Första låten heter Starlight och den är av Muse (ett av mina favoritband!) och andra videon får du nog fram om du söker på Hey there Rose Tyler på youtube :) Dumt att videosarna försvunnit... Undrar varför...

    SvaraRadera
  2. Ja, lite så känner jag också! De hade kunnat göra den mer spännande, nu ser den ju mest ut som en vanlig contemporary.
    Tack så mycket för låttipsen, nu ska jag genast kolla in dem!

    SvaraRadera