Sidor

onsdag 7 januari 2015

Böcker jag ser fram emot - 2015


I år utkommer det en massa spännande böcker, och jag har gjort en lista på några av dem som är väldigt troliga att jag läser snarast efter publicering.

A Darker shade of Magic - V. E. Schwab


Förväntat utgivningsdatum: 24 februari 2015

Jag har inte läst något av Schwab, men jag har hört väldigt mycket gott om henne, särskilt på booktube. Det är framförallt den här och hennes bok Vicious som intresserar mig mest, båda verkar vara ganska speciella och mycket spännande. Bokens Goodreads-sida hittar du här.


All I know now - Carrie Hope Fletcher


Förväntat utgivningsdatum: 14 mars 2015

Jag är ett stort fan av Carrie Fletchers youtubekanal och har följt henne där i snart ett år. Därför blev jag väldigt glad när hon berättade att hon ska ge ut en bok, och den åkte direkt upp på min att läsa-lista. Jag ser jättemycket fram emot att äntligen få läsa den snart! Bokens Goodreads-sida hittar du här.

Stand-Off (Winger #2) - Andrew Smith


Förväntad utgivning: September 2015

Detta är fortsättningen på en av de bästa böckerna jag läste 2013, Winger, och jag blev så glad när jag fick reda på att det kommer mer! Nu gäller det bara att hålla ut till september... Bokens Goodreads-sida hittar du här.

Carry On - Rainbow Rowell 

(Framsida saknas fortfarande)

Förväntat utgivningsdatum: 6 oktober 2015

Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när jag först hörde talas om den här boken. Rainbow Rowell kommer att skriva en bok baserad på Caths (huvudpersonen i Rowells roman Fangirl) fanficiton! Så underbart! Det ska bli väldigt spännande att få se hur Rainbow Rowell skriver fantasy, och jag hoppas, hoppas att jag inte kommer att bli besviken. Bokens Goodreads-sida hittar du här.

The Sword of Summer (Magnus Chase and the Gods of Asgard #1) - Rick Riordan

(Framsida saknas fortfarande)

Förväntat utgivningsdatum: 6 oktober 2015

Jag har ännu inte läst några av Riordans böcker (fast de har hög prioritet i år!), men jag ser i alla fall fram emot att få läsa den här boken. Tycker att det är väldigt kul och intressant att han skriver om de nordiska Asagudarna! Bokens Goodreads-sida hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar